Υλικά
200γρ χυμό λεμόνι
500γρ φράουλες
300γρ. ζάχαρη
½ ματσάκι δυόσμο
Εκτέλεση
Περνάμε τις φράουλες και το δυόσμο από τον αποχυμωτή και συλλέγουμε το χυμό τους σε μια κανάτα. Σε ένα μπολ βάζουμε το χυμό από τις φράουλες και το δυόσμο, το χυμό του λεμονιού και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Ρίχνουμε το μίγμα μας σε σιδερένιο κουτί κατάψυξης και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Όταν θελήσουμε να σερβίρουμε το βγάζουμε από την κατάψυξη και ξύνουμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι.
Ετικέτεςγρανίτα λεμόνι Σπιτική γρανίτα φράουλα-λεμόνι φράουλα
Ελέγξτε επίσης
Το ένα και μοναδικό τρόφιμο που δεν πρέπει να μαγειρεύεται ποτέ στο air fryer, σύμφωνα με ειδικό
Μια ειδικός στα air fryer προειδοποιεί να μην χρησιμοποιείτε αυτή τη βολική συσκευή για την …