Τετάρτη , 9 Απρίλιος 2025

Πατατόσουπα βελουτέ

.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }

Υλικά για 2 άτομα

  • 600 γραμμάρια πατάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • 1 πράσο
  • 500 ml ζωμό λαχανικών
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • μοσχοκάρυδο
  • κανέλα
  • κάρυ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })

Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίζετε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  2. Τα μαγειρεύετε σε μια κατσαρόλα με λάδι για 5 με 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το ζωμό λαχανικών και βράζουμε για 25 με 30 λεπτά.
  4. Τέλος προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
  5. Στη συνέχει τα χτυπάτε στο μίξερ και είναι έτοιμο.

Source link

Ελέγξτε επίσης

Tα σαρακοστιανά του Θωμά Μάτσα: Ο σεφ της χρονιάς μάς ξεναγεί στο Άγιο Όρος και μας παρουσιάζει τα νέα πιάτα του

Ο πιο πολυσυζητημένος σεφ της φετινής σεζόν, μοιράστηκε μαζί μας τα αγιορείτικα πιάτα και τις …

Daily-News.GR