.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 140 γραμμάρια φακές μέτριες
- 600 γραμμάρια καρότα χοντροτριμμένα σε κύβους
- 1 κουταλιά του γλυκού μπούκοβο
- 150 ml γάλα
- 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- 1 λίτρο ζωμός λαχανικών
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές του γλυκού κύμινο
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και ζεσταίνουμε το κύμινο και το μπούκοβο για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε τα καρότα, τις φακές, το ζωμό και το γάλα και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά ώσπου να μαλακώσουν οι φακές.
- Κρατάμε τέσσερις κουταλιές στην άκρη και περνάμε την υπόλοιπη σούπα από το μπλέντερ.
- Σερβίρουμε με μία κουταλιά γιαούρτι, λίγο ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τις φακές με τα καρότα που κρατήσαμε στην άκρη.
Source link