.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 1 πακέτο ταλιατέλες
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 400 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς πέτσες και κόκαλα κομμένα σε μπουκιές
- 1 «σφηνάκι» βότκα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα
- 2/3 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
- αλάτι
- λευκό πιπέρι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Βράζετε τις ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν al dente.
- Όταν είναι έτοιμες, τις στραγγίζετε, τις επιστρέφετε στην κατσαρόλα για να μείνουν ζεστές και ανακατεύετε μέσα το βούτυρο.
- Στο μεταξύ, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά και σοτάρετε μέσα τα κρεμμυδάκια να μαλακώσουν.
- Προσθέτετε το σολομό, δυναμώνετε τη φωτιά και τον σοτάρετε μέχρι να αρχίσει να ασπρίζει.
- Τον περιχύνετε με τη βότκα και την αφήνετε να εξατμιστεί.
- Προσθέτετε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος και τον άνηθο, αλατοπιπερώνετε το φαγητό και την αφήνετε ίσα που να κοχλάσει.
- Σερβίρετε τις ταλιατέλες σε πιατέλα και αδειάζετε από πάνω το περιεχόμενο του τηγανιού.
Source link