.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 10 ντοματίνια πλυμένα, ολόκληρα ή κομμένα στη μέση
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 250-300 γρ. φέτα
- 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 8-10 αβγά
- 200 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ
- αλάτι
- πιπέρι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Βουτυρώνετε ένα ταψί και λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Ρίχνετε μέσα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρετε.
- Βγάζετε το κρεμμύδι με τρυπητή κουτάλα και προσθέτετε στο τηγάνι τα ντοματάκια, μαραίνοντάς τα για 2-3′, ανακατεύοντας διαρκώς.
- Απλώνετε στο ταψάκι τα ντοματίνια και το κρεμμύδι. Προσθέτετε τη φέτα σε κομματάκια ή τρίμματα μοιράζοντας τη ομοιόμορφα.
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος ή το εβαπορέ με τα αβγά, αλατοπίπερο και το μαϊντανό.
- Περιχύνετε με το μείγμα το περιεχόμενο του ταψιού και αφήνετε να σταθεί λίγο.
- Ψήνετε την ομελέτα στο φούρνο στους 180° – 200° C για 40′-45′.
Source link