.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 1 πακέτο πένες
- 2 κονσέρβες τόνο
- 1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
- 1 μικρή συσκευασία κρέμα γάλακτος
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια.
- Προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε με τις πένες ή τις ανακατεύουμε όλες στη σάλτσα.
Source link