.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 6 άτομα
- 150 γρ. φέτα, σκληρή και πικάντικη
- 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουταλάκι ξύδι
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά πράσινη, πολύ ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε την πιπεριά σε πολύ μικρά κομματάκια.
- Λιώνετε με το πιρούνι την φέτα σε ένα βαθύ και πλατύ πιάτο και προσθέτετε το γιαούρτι και έπειτα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύετε και την βάζετε στο ψυγείο.
- Αν νομίζετε ότι είναι κάπως σφικτή, μπορείτε να την αραιώσετε με ελάχιστο νεράκι ή γάλα.
Source link