Η κολοκύθα είναι το πλέον φθινοπωρινό λαχανικό.
Στα χρώματα της εποχής, είναι το απόλυτο trend στο εξωτερικό. Την χρησιμοποιούν ακόμη και στον καφέ τους. Αλλά και εδώ σιγά-σιγά παίρνει τα πάνω της.
Fancy εστιατόρια την προσθέτουν στα πιάτα τους, αλμυρά και γλυκά, αλλά και στον καφέ γνωστό ως pumpkin spice.
Η γλυκιά κολοκυθόπιτα είναι ένα λαχταριστό επιδόρπιο που ταιριάζει με τον ζεστό καφέ μας. Απόγευμα με λίγους και καλούς φίλους στο σπίτι, τι καλύτερο;
Πριν ανησυχήσετε για τις θερμίδες, θα σας πούμε ότι βρήκαμε την «τέλεια» κολοκυθόπιτα χωρίς λάδι και βούτυρο και με καστανή ζάχαρη της Μάρθα Στιούαρτ.
Η μετρ της κουζίνας ξέρει τις γυναίκες και έφτιαξε αυτή την γλυκιά πίτα με αλεύρι, αυγά και μυρωδάτα μπαχαρικά.
Διαβάστε την συνταγή για την τέλεια γλυκιά κολοκυθόπιτα στο bovary.gr
Πηγή