Μια εορταστική συνταγή.
Υλικά για το Wellington
2 Κομμάτια ψαρονέφρι
1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας
5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };
2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα
10 Φέτες προσούτο
4 κ.σ. Μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το Ντιξέλ μανιταριών
1 Κιλό λευκά μανιτάρια
50 γρ. Βούτυρο για το σοτάρισμα
60 ml. Κρέμα γάλακτος
4 Κλωνάρια δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε αναλυτικά όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Πηγή