Κυριακή , 22 Δεκέμβριος 2024

Νάτσος από γλυκοπατάτα

ΥΛΙΚΑ

3 μέτριες γλυκοπατάτες, πλυμένες & κομμένες σε κάθετες λεπτές φέτες

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη

1 ½ κ.γ. πάπρικα, γλυκιά ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

100 γρ. μαύρα φασόλια, βρασμένα & στραγγισμένα (σε κονσέρβα)

150 γρ. τσένταρ, τριμμένο

100 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε κυβάκια

 

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com


Πηγή