Όλα τα σκεύη της κουζίνας έχουν τα τρικ τους για να κάνουν ό,τι κάνουν ευκολότερα και αποδοτικότερα.
Αυτό μας λέει η Jenny Stewart του Chow, βάζοντας στο στόχαστρό της τον ταπεινό τρίφτη. Που όλοι ξέρουμε πόσο δύστροπος μπορεί να γίνει όταν θες να τρίψεις τυρί.
Για να γίνει απλούστερη η διαδικασία, η Stewart περνά τον τρίφτη με αντικολλητικό σπρέι μαγειρικών σκευών, αυτό που χαρίζει αντικολλητική προστασία σε σκεύη και φόρμες φούρνου, και όπως δείχνει στο βίντεό της, η διαδικασία απλοποιείται κατά πολύ.
Source link