Το τσουρέκι, έχει συνδεθεί με το Πάσχα σχεδόν όσο καμία άλλη γεύση (πέρα από το αρνάκι). Η αφράτη του σύνθεση, οι μυρωδιές από μαχλέπι και μαστίχα, δίνουν σε αυτές τις λαχταριστές πλεξούδες τη θέση που τους αξίζει στο τραπέζι μας.
Πηγή
Το τσουρέκι, έχει συνδεθεί με το Πάσχα σχεδόν όσο καμία άλλη γεύση (πέρα από το αρνάκι). Η αφράτη του σύνθεση, οι μυρωδιές από μαχλέπι και μαστίχα, δίνουν σε αυτές τις λαχταριστές πλεξούδες τη θέση που τους αξίζει στο τραπέζι μας.
Πηγή