Το καλοκαίρι θέλουμε να τρώμε πιο υγιεινά και ελαφριά, κυρίως λόγω της ζέστης. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην κάνουμε μια μικρή αμαρτία και να φάμε ένα λαχταριστό γλυκό.
Αν το γλυκό είναι δροσερό και καλοκαιρινό, τότε η παρασπονδία συγχωρείται! Έτσι, ψάχνοντας για το ιδανικό γλυκό, βρήκαμε την απίθανη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για ένα εντελώς διαφορετικό cheesecake.
Πρόκειται για μια ελληνική εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου μας γλυκού με ξερά σύκα, ανθότυρο και παξιμάδια. Είναι πρωτότυπη και θα την λατρέψεις. Σημείωσε τι θα χρειαστείς και ξεκίνα να την φτιάχνεις αμέσως.
Δείτε τη συνταγή για το ελληνικό cheesecake του Στέλιου Παρλιάρου στο Bovary.gr
Πηγή