Μπορεί στην Ελλάδα να ορκιζόμαστε σε μια ομελέτα γεμάτη καλοκαιρινά λαχανικά, στην γειτονική Ιταλία όμως, μια άλλη εκδοχή έρχεται να δώσει τη δική της απάντηση.
Η φριτάτα είναι ένα πανέμορφο πιάτο με βάση τα αυγά. Το αντίπαλον δέος της δικής μας, ελληνικής ομελέτας. Αυτή ωστόσο η συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου θα σας μυήσει στο καλοκαιρινό αυτό ιταλικό πιάτο χωρίς να κουραστείτε.
Αυτή η εύκολη και γρήγορη συνταγή για φριτάτα γίνεται με μανιτάρια -τα οποία της προσδίδουν μια υπέροχη γεύση. Προσθέστε σπανάκι και τυρί ρέμα και απολαύστε ένα υπέροχο σούπερ καλοκαιρινό πιάτο…
Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr
Πηγή