Υλικά
- 2 μπανάνες
- 1 κ. γλ. ζάχαρη άχνη
- 1/4 κ. γλ. γάλα
- 2 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ. γλ. φυστικοβούτυρο, ή περισσότερο για έξτρα γεύση
Εκτέλεση
- Κόψτε τις μπανάνες σε μικρά κομμάτια, τοποθετήστε τες σε ένα πιάτο και καταψύξτε για περίπου 2 ώρες.
- Αφαιρέστε τις μπανάνες από την κατάψυξη και τοποθετήστε τες σε ένα μπλέντερ.
- Προσθέσετε την ζάχαρη άχνη, το γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπήστε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.
- Τέλος, προσθέστε και το φυστικοβούτυρο και ανακατέψτε ξανά μέχρι να μαλακώσει το μείγμα σας.
- Βάλτε στην κατάψυξη, αφήστε να παγώσει για λίγες ώρες και απολαύστε.
Source link