Τα μπέργκερς παραμένουν και σήμερα ο «βασιλιάς» της κουλτούρας του φαστ φουντ ανά τον κόσμο.
Η
τάση αυτή τα τελευταία χρόνια έχει
εδραιωθεί και στην Ελλάδα, με πλήθος
εστιατορίων που ειδικεύονται στα
μπέργκερ να ανοίγουν σε κάθε πόλη -ακόμα
και σε χωριά. Η καραντίνα, ωστόσο,
«φρέναρε» την κίνηση στα εστιατόρια,
επαναφέροντας τους Ελληνες στις…
κουζίνες τους. Γι’ αυτό
και πολλοί πλέον επιλέγουν την οικιακή
τους ψησταριά για το κρέας τους, τα
ψάρια, τα ψητά λαχανικά ή και τα μπέργκερς
τους. Το μεγάλο -και γνωστό
σε όλους- πρόβλημα με τα μπέργκερ έχει
να κάνει με το στέγνωμα κατά το ψήσιμο.
Business
Insider: Το «κουφό» τρικ για
ζουμερά μπέργκερς
Την
απάντηση στο πρόβλημα δίνει μέσω του
Business Insider ο
κριτής του Top Chef Γκρέιχαμ
Ελιοτ.
Δείτε στο economistas το βίντεο με το κόλπο που χρησιμοποιεί ο Ελιοτ για να βγάλει τα μπέργκερς πιο ζουμερά από ποτέ.
Πηγή