Υλικά
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. ζάχαρη
- Χυμό από δύο λεμόνια
- Προαιρετικά λίγα φύλλα δυόσμου, βασιλικού ή μέντας
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τοποθετήστε όλα τα υλικά και τα φύλλα δυόσμου, βασιλικού ή μέντας.
- Ανακατέψτε με σύρμα μαγειρικής μέχρι να έρθουν σε σημείο βρασμού και η πανακότα σας να έχει τη μορφή ρευστής κρέμας.
- Σερβίρετε σε ατομικά βαζάκια ή ποτηράκια και τοποθετήστε για λίγες ώρες στο ψυγείο, μέχρι να σταθεροποιηθεί το γλυκό σας.
Source link