Η κρυστάλλωση του μελιού είναι μια φυσική κατάσταση. Όλα τα μέλια, εκτός από το πευκίσιο και το ελατίσιο, κρυσταλλώνουν. Αν όχι, κάτι συμβαίνει. Αν όμως, θέλετε να ρευστοποιήσετε ένα κρυσταλλωμένο μέλι, δείτε τι μπορείτε να κάνετε!
Θα τοποθετήσετε το βάζο με το μέλι μέσα σε δοχείο με νερό το οποίο ζεσταίνεται, ανακατεύοντας συνεχώς το μέλι για να θερμαίνεται ομοιόμορφα. Κατά διαστήματα με θερμόμετρο παίρνετε τη θερμοκρασία του μελιού, η οποία δεν πρέπει να ξεπεράσει τους 45 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: neadiatrofis.gr