Τα τηγανητά κολοκυθάκια είναι ένα από τα αγαπημένα ορεκτικά του καλοκαιριού.
Τα τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια είναι τόσο νόστιμα και τόσο δημοφιλή, ιδίως στις ταβέρνες, ώστε πολλές φορές συναγωνίζονται ακόμα και τις τηγανητές πατάτες. Υπάρχουν αρκετές συνταγές για τηγανητά κολοκυθάκια, αλλά αυτή που βρήκαμε στο διαδίκτυο, εκτός από το ότι είναι πάρα πολύ εύκολη, θα σας δώσει και τα πιο τραγανά κολοκυθάκια που φάγατε ποτέ.
Απολαυστικά, ιδανικά για τα μεσημέρια στην ταβέρνα μαζί με φίλους, με ούζο ή απλά ένα δροσερό αναψυκτικό, τα κολοκυθάκια συνοδεύουν θεσπέσια ψάρια ή κρέας ή τρώγονται σκέτα, με γιαούρτι (ή τζατζίκι για τους πιο παραδοσιακούς).
Το μυστικό όμως για να γίνουν πολύ τραγανά τα κολοκυθάκια σας είναι στην προετοιμασία τους. Αν θέλετε να κάνετε τα κολοκυθάκια σας τραγανά και πεντανόστιμα, όπως σας τα σερβίρουν σε μια καλή ταβέρνα, χωρίς περιττά λάδια και με κουρκούτι, τότε το μυστικό είναι ένα.
Δείτε πώς θα φτιάξετε τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια σαν της ταβέρνας στο Bovary.gr.
Πηγή