Αν το τηγάνι σας σκουριάσει, τότε χρειάζεστε μόνο λίγο αλάτι για να το επαναφέρετε στην αρχική του μορφή!
Μετά το πλύσιμο βάλτε το τηγάνι σε μία λεκάνη, η οποία περιέχει 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού αλάτι και ζεστό νερό. Τρίψτε το με μια σκληρή συρμάτινη βούρτσα, σκουπίστε και εφαρμόστε ένα ελαφρύ στρώμα από φυτικό έλαιο, πριν από τη χρήση ή την αποθήκευσή του. Προσοχή το τηγάνι βέβαια να μην είναι αντικολλητικό. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον κατασκευαστή πριν το κάνετε.
Πηγή: neadiatrofis.gr