Ποια η διατροφική αξία του γάλακτος βρόμης και ποια του γάλακτος αμυγδάλου.
Το γάλα βρόμης και το γάλα αμυγδάλου είναι από τα πιο δημοφιλή γάλατα φυτικής προέλευσης και χρησιμοποιούνται σε vegan ροφήματα, σνακ και γλυκά.
Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωσή τους έχει αυξηθεί σημαντικά. Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα έρευνας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, σύμφωνα με τα οποία οι πωλήσεις των φυτικών γάλακτων στις Η.Π.Α. την τετραετία 2012 με 2016 αυξήθηκε κατά 61%.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
Πηγή