H γαστρονομική κολεκτίβα της Θεσσαλονίκης, που τάραξε τα νερά, όταν πρωτοάνοιξε το 2012, τώρα αποκτά ένα ακόμη εστιατόριο, στον Κεραμεικό.
Η φιλοσοφία της κουζίνας βασίζεται σε παραδοσιακές συνταγές, που εκσυγχρονίζονται λιτά και απέριττα, παρασκευάζονται φυσικά από τις καλύτερες πρώτες ύλες και παντρεύουν το χθες με το σήμερα. Ο σεφ Γιώργος Μποϊδάνης επιμένει σταθερά στα πιάτα-σουξέ του θεσσαλονικιώτικου εστιατορίου, αλλά έχει κάνει και μερικές δικές του προσθήκες στον κατάλογο, που θα ανανεώνεται ανάλογα με την εποχή.
Must οι οφτές πατάτες τους με τσαλαφούτι και φρέσκα βότανα, ενώ θα βρείτε και μια χειροποίητη σφακιανή πίτα, αλλά και μια σαρδέλα, που τυλίγεται σε αμπελόφυλλο και σερβίρεται πάνω σε ένα πρωτότυπο κοκκινιστό ιμάμ από φινόκιο και κρεμμύδι.
Διαβάστε περισσότερα για το νέο εστιατόριο της Αθήνας στο Bovary.gr.
Πηγή