Αλήθεια πόσα προϊόντα βάζουμε στο ψυγείο με την προοπτική να τα χρησιμοποιήσουμε αργότερα; Αυτό μπορεί να είναι βλαβερό για την υγεία μας.
Η Ευαγγελία Ντεμίρη με την ειδικότητα της Ειδικού Εφαρμογών Διαιτητικής εμπνέει τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ παράλληλα τους δίνει τις απαραίτητες διαιτητικές συμβουλές που χρειάζονται.
Πρώτο στη λίστα μπαίνει το σκόρδο. Όπως υποστηρίζει η ειδικός στο προφίλ της soul. Diet το σκόρδο όταν το καθαρίζουμε και το αποθηκεύουμε στο ψυγείο για μελλοντική χρήση πιάνει πολύ γρήγορα μούχλα και η ουσία αυτής της μούχλας έχει συνδεθεί με καρκινώματα.
Δείτε τα υλικά που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο, στο Bovary.gr
Πηγή