Υλικά
1 λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι σουρωμένο
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ κουτάκι σόδα
½ φλιτζάνι κονιάκ
1 μήλο κομμένο με τη φλούδα σε κυβάκια
Εκτέλεση
Σε μια κανάτα βάζουμε το κόκκινο κρασί, το χυμό, τη ζάχαρη, τη σόδα και το κονιάκ. Με ένα μακρύ κουτάλι ή με ένα καλαμάκι, ανακατεύουμε καλά, ώστε να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα κυβάκια του μήλου, παγώνουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε.