Ποιος δεν αγαπάει τις τραγανές πατάτες φούρνου; Είναι σχεδόν παράδοση να τις τρώμε κάθε Κυριακή με ψητό κοτόπουλο ή κρέας.
Είναι ωστόσο δύσκολο να φτιάξουμε την τέλεια ψητή πατάτα. Ιδιαίτερα τραγανή εξωτερικά και αφράτη στη μέση.
Υπάρχει όμως ένα μυστικό συστατικό που μπορεί να βοηθήσει να τις πετύχετε σωστά. Εκτός του ότι είναι ένα συστατικό γεμάτο πρωτεΐνες και ένα βασικό συστατικό για τη ζαχαροπλαστική, απογειώνει τη γεύση της ψητής πατάτας.
Δείτε στο Bovary.gr ποιο είναι το μυστικό για την τέλεια ψητή πατάτα
Πηγή