Το τζατζίκι είναι το απόλυτο συνοδευτικό για τα κρεατικά, αλλά πολλές φορές το πιο σημαντικό συστατικό του – η σωστή υφή – δεν μας βγαίνει όπως πρέπει.
Αν και το δικό σας τζατζίκι μοιάζει περισσότερο με σούπα παρά με πηχτό και κρεμώδες, μην ανησυχείτε! Εδώ θα σας αποκαλύψουμε το συνηθισμένο λάθος που κάνουμε και πώς να το διορθώσουμε για να πετύχετε την τέλεια υφή και να έχετε το συνοδευτικό τζατζίκι όπως πρέπει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Μάθετε στο Bovary.gr γιατί το τζατζίκι βγαίνει νερουλό
Πηγή