Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, η λουτεολίνη, που βρίσκεται σε λαχανικά όπως το μπρόκολο, το σέλινο, τα καρότα, τα κρεμμύδια και οι πιπεριές, μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση των γκρίζων μαλλιών.
Περισσότερα…
Πηγή
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, η λουτεολίνη, που βρίσκεται σε λαχανικά όπως το μπρόκολο, το σέλινο, τα καρότα, τα κρεμμύδια και οι πιπεριές, μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση των γκρίζων μαλλιών.
Περισσότερα…