Δευτέρα , 17 Μάρτιος 2025

Παρέμεινε στην πρώτη δεκάδα παρά την πτώση ο Τσιτσιπάς -Εκτός Top 50 μετά από έξι χρόνια η Σάκκαρη

Μπορεί να έχασε μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην πρώτη δεκάδα.

Ειδικότερα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έπεσε «θύμα» του Βρετανού Τζακ Ντρέιπερ που θριάμβευσε στο Indian Wells κι ανέβηκε στο No7, με αποτέλεσμα να πέσει στη 10η θέση.

Πάντως, ο Γιάνικ Σίνερ, παρότι είναι τιμωρημένος λόγω υπόθεσης ντόπινγκ, παραμένει στην κορυφή, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης στους άνδρες

Πτώση για τη Σάκκαρη κι εκτός Top50 μετά από έξι χρόνια

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, η οποία υποχώρησε στο No51 της παγκόσμιας κατάταξης, μένοντας εκτός Top50 για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Η Ελληνίδα τενίστρια έμεινε νωρίς από το Indian Wells, που πέρσι είχε φτάσει στον τελικό, κι έχασε πολλούς βαθμούς, τους οποίους καλείται να αναπληρώσει στις επόμενες υποχρεώσεις της.

Όσον αφορά την πρώτη δεκάδα, η Αρίνα Σαμπαλένκα είναι πρώτη κι αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ίγκα Σβιόντεκ, ενώ η 17χρονη νικήτρια του Indian Wells, Μίρα Αντρέεβα, ανέβηκε στην 6η θέση από την 11η που βρισκόταν πριν τον θρίαμβό της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης στις γυναίκες


Πηγή