Καλή σας απόλαυση με ένα απλό βήμα…
Υλικά συνταγής
– 1κιλό καρπούζι, χωρίς φλούδα και κουκούτσια , κομμένο σε φέτες
– 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα δυόσμου
– ½ κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες
– 50γρ. τυρί φέτα σε κομματάκια
Για το ντρέσινγκ ούζου
– 2 κ.σ. κόκκινο ξίδι
– 2κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 κ.σ. ούζο
– Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
– 1κιλό καρπούζι, χωρίς φλούδα και κουκούτσια , κομμένο σε φέτες
– 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα δυόσμου
– ½ κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες
– 50γρ. τυρί φέτα σε κομματάκια
Για το ντρέσινγκ ούζου
– 2 κ.σ. κόκκινο ξίδι
– 2κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 κ.σ. ούζο
– Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας τα υλικά. Σ’ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το καρπούζι, το δυόσμο, το κρεμμύδι, και τη φέτα και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας τα υλικά. Σ’ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το καρπούζι, το δυόσμο, το κρεμμύδι, και τη φέτα και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
Πηγή: newsbeast.gr