Δευτέρα , 23 Δεκέμβριος 2024

Πόση ώρα πρέπει τελικά να πλένεις το πρόσωπό σου; Ρωτήσαμε και μάθαμε

Υπάρχουν μερικά βράδια που τα μάτι μας κλείνουν. Υπάρχουν άλλα που μας παίρνει ο ύπνος στον καναπέ και σηκωνόμαστε πανικόβλητες τα ξημερώματα να πάμε στο κρεβάτι μας. Υπάρχουν βράδια που έχουμε πιει παραπάνω κοκτέιλ από όσα πρέπει και άλλα που βαριόμαστε ακόμα και να φορέσουμε πιτζάμες. Κανένα από αυτά τα βράδια ωστόσο δεν παραλείπουμε το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό μας. Μας έχει γίνει συνήθεια πλέον και δεν πέφτουμε για ύπνο με μακιγιάζ και ρύπους στην επιδερμίδα μας. Το ότι μπαίνουμε με τα χίλια ζόρια στη διαδικασία να πλύνουμε το πρόσωπό μας όμως, δεν σημαίνει πως το κάνουμε σωστά. Βλέπεις, τα καθαριστικά προϊόντα θέλουν λίγη ώρα για να δράσουν και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τις εννοούμε.

photo @caviarandcashmere

Αν βάλεις λίγο σαπούνι στα χέρια σου, το τρίψεις στα γρήγορα επάνω στο πρόσωπό σου και μετά το ξεβγάλεις, δεν καθαρίζεις και πολλά πράγματα. Όχι, δεν λέμε πως το δέρμα σου έχει επάνω του δύσκολη βρωμιά όπως στις διαφημίσεις των απορρυπαντικών. Λέμε ότι το καθαριστικό σου χρειάζεται τουλάχιστον 90’’ (δευτερόλεπτα) για να καταφέρει να διασπάσει και τελικά να απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους από το δέρμα σου.

kamisetaskincaresystemdavao 75588016 165077617904676 3047126631665050216 n

photo @kamisetaskincaresystemdavao

Ο ιδανικός χρόνος λοιπόν είναι 1 ½  λεπτό για όλο το πρόσωπο και ξέρουμε πως φαντάζει μία αιωνιότητα. Αν θέλεις να συντομεύεις ακόμα περισσότερο, μπορείς να επενδύσεις σε ένα βουρτσάκι καθαρισμού. Τα βουρτσάκια κάνουν την απομάκρυνση ευκολότερη και ένα λεπτό καθαρισμού αρκεί. Ένα λεπτό δεν είναι τίποτα και θα περάσει πριν να το καταλάβεις. Βάλε στόχο να μετράς ως το 60 όση ώρα σαπουνίζεις το δέρμα σου και έτσι θα πέφτεις για ύπνο πάντα με καθαρό δέρμα.

cover photo @parrybotanicals

Διάβασε ακόμα: Πριν κάνεις την επόμενη μάσκα προσώπου διάβασε εδώ!


Πηγή