Οι γυναίκες πρέπει να ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς η πρόσληψη ζάχαρης και λιπαρών πάνω από τα συνιστώμενα όρια, μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη του εμβρύου.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Cambridge διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που τρέφονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με πολλά λιπαρά και ζάχαρη κινδυνεύουν με παχυσαρκία και κίνδυνο μεταβολικών βλαβών που ενδεχομένως επηρεάζουν την ανάπτυξη του εμβρύου.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Πηγή