Κυριακή , 22 Δεκέμβριος 2024

Αλλαντικά & καρκίνος του μαστού: Σε ποια ποσότητα είναι επικίνδυνα

Περίπου δύο χρόνια μετά την προειδοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) σχετικά με την καρκινογόνο δράση του επεξεργασμένου κρέατος, νέα ερευνητικά δεδομένα έρχονται στο φως από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, αναδεικνύοντας ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν ακόμη και μικρές ποσότητες μπέικον ή λουκάνικων διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού.


Πηγή