Αν έχεις βαρεθεί τις φρυγανιές με ολική άλεση ή ακόμα και με χαρούπι κάθε πρωί στη διατροφή σου, ήρθε η ώρα για αλλαγές.
Η διαιτολόγος – διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου δοκίμασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια νέα εναλλακτική αντί για φρυγανιά πρωινό ή σε κάθε γεύμα που θα μπορούσε να σταθεί αντάξια και να προσθέσεις πάνω σε αυτή το αγαπημένο σου spread.
Η ειδικός έγραψε χαρακτηριστικά:
«Κάπου είδα πως ψήνεις φέτες γλυκοπατάτας στη φρυγανιέρα (βάζοντας ελάχιστο λάδι με πινελάκι) και σερβίρουμε με ό,τι μας αρέσει είτε γλυκό ή αλμυρό».
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr
Πηγή