Κάποιες έρευνες έχουν δείξει ότι η ιδιότητα αυτή συνδέεται με την περιεκτικότητά του σε οξικό οξύ, το οποίο ενισχύει το ένζυμο AMPK, με αποτέλεσμα να σταματά την αποθήκευση λίπους στο σώμα και ταυτόχρονα να ενισχύει την καύση του.
Άλλοι ερευνητές αναφέρουν πως πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωση μηλόξιδου για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν είναι ασφαλές.
Δείτε παρακάτω τους πιθανούς κινδύνους από την κατανάλωση μηλόξιδου.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Πηγή