Το αντικολλητικό τηγάνι είναι ένα από τα αγαπημένα μαγειρικά σκεύη κάθε νοικοκυράς. Το χρησιμοποιούμε για να μαγειρέψουμε πληθώρα φαγητών και η αντικολλητική ιδιότητά του, μας γλιτώνει κόπο και χρόνο στο καθάρισμα.
Χρησιμοποιούμε όμως το αντικολλητικό τηγάνι σωστά;
Μάλλον όχι. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πέντε λάθη που λίγο πολύ όλοι κάνουμε όταν το χρησιμοποιούμε.
Ποια φαγητά δεν πρέπει να μαγειρεύουμε στο αντικολλητικό τηγάνι; Ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για τη χρήση του; Οι απαντήσεις σε αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις, βρίσκονται στο παρακάτω βίντεο.
Πηγή