Δευτέρα , 23 Δεκέμβριος 2024

Πέντε λάθη που όλοι κάνουμε στη χρήση του αντικολλητικού τηγανιού (vid)

Το αντικολλητικό τηγάνι είναι ένα από τα αγαπημένα μαγειρικά σκεύη κάθε νοικοκυράς. Το χρησιμοποιούμε για να μαγειρέψουμε πληθώρα φαγητών και η αντικολλητική ιδιότητά του, μας γλιτώνει κόπο και χρόνο στο καθάρισμα.

Χρησιμοποιούμε όμως το αντικολλητικό τηγάνι σωστά;

Μάλλον όχι. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πέντε λάθη που λίγο πολύ όλοι κάνουμε όταν το χρησιμοποιούμε.

Ποια φαγητά δεν πρέπει να μαγειρεύουμε στο αντικολλητικό τηγάνι; Ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για τη χρήση του; Οι απαντήσεις σε αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις, βρίσκονται στο παρακάτω βίντεο.


Πηγή