Ένα καλά οργανωμένο ψυγείο έχει μεγάλη σημασία, τόσο για τη σωστή διατήρηση των τροφίμων, όσο και για την αποφυγή σπατάλης.
Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος να αποθηκεύσουμε τα τρόφιμα στο ψυγείο και τι πρέπει να γνωρίζουμε γενικά για την οργάνωση του ψυγείου; Ο Ακης γνωρίζει όλα τα μυστικά και τα μοιράζεται μαζί μας.
- Πρέπει το ψυγείο να είναι πάντα να είναι καθαρό.
- Η ιδανική θερμοκρασία είναι 0-5 °C .
- Βάζουμε κρέατα και ψάρια στο ψηλότερο και ψυχρότερο ράφι του ψυγείου. Πρέπει να είναι πάντα σε μπολ για να αποφεύγεται η μεταφορά των υγρών και η απώλεια υγρασίας και γεύσης.
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com
Πηγή