Πέμπτη , 26 Δεκέμβριος 2024

Αλμυρά μάφιν με σκόρδο και μοτσαρέλα – Newsbeast


Υλικά

  • 1 συσκευασία έτοιμη ζύμη για σκορδόψωμο
  • 3 κ. σ. λιωμένο βούτυρο
  • 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 2 κ. σ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Κόψτε σε μικρά κομμάτια την ζύμη και τοποθετήστε τα μέσα σε ένα μπολ.
  3. Προσθέστε το βούτυρο, την σκόνη σκόρδου, τον μαϊντανό και την μοτσαρέλα και ανακατέψτε με τα χέρια καλά.
  4. Τοποθετήστε τρία τρία κομματάκια σε κάθε μία από τις ειδικές θήκες ψησίματος για μάφινς και ψήστε για περίπου 15 λεπτά.

Source link