Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού βρώμη
- 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο αμυγδάλου
- 1/4 φλ. τσαγιού μέλι
- 1/4 φλ. τσαγιού σταφίδες
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο πεκάν
- 1/2 κ. γλ. τριμμένη κανέλα
- 1/2 κ. γλ. βανίλια
- Αλάτι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε σε ένα μπολ τη βρώμη, το βούτυρο αμυγδάλου και το μέλι και ανακατέψτε.
- Προσθέστε τις σταφίδες, τα πεκάν, την κανέλα, τη βανίλια και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο για 30- 60 λεπτά.
- Αφαιρέστε από το ψυγείο και πλάστε το μείγμα σε μικρές μπουκίτσες.
Source link