.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 2 άτομα
- 4 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλο
- 300 γρ. πέννες
- 200 γρ. μανιτάρια λευκά
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κύβος κότας
- 1 κ.σ θυμάρι φρέσκο
- 2 κολοκύθια
- 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε με 3 κ.σ ελαιόλαδο τα φιλέτα από μπούτι κοτόπουλο μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.
- Με το ξεφλουδιστήρι για τις πατάτες βγάλτε λεπτές φέτες από τα κολοκύθια.
- Βάλτε σε μια κατσαρόλα νερό και βράστε τα ζυμαρικά για 1 λεπτό λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια κομμένα στα 4.
- Ρίξτε την κρέμα, τα κολοκύθια, τον κύβο κότας και το κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές λωρίδες.
- Ενσωματώστε τα ζυμαρικά στη σάλτσα και ανακατέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Τέλος, ρίξτε το θυμάρι και το τριμμένο τυρί. Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Source link