Υλικά για 4 άτομα
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. βρασμένα κάστανα καθαρισμένα και κομμένα
- 1 μικρό ραντίτσιο ψιλοκομμένο
- 1 καλό ματσάκι ρόκα
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- αλάτι
- πιπέρι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Ξύστε το λεμόνι σε μακρόστενες λωρίδες και ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
- Προσθέστε το ξύσμα λεμονιού στο ζεστό λάδι μέχρι να αρχίζουν να «τσιτσιρίζουν» ελαφρά.
- Προσθέστε τα κάστανα και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2-3 ακόμη λεπτά.
- Βάλτε το ραντίτσιο και τη ρόκα σε 1 σαλατιέρα και προσθέστε τα κάστανα, τα καρότα και μερικές από τις λωρίδες λεμονιού.
- Ραντίστε με το λεμονάτο ελαιόλαδο και σερβίρετε.
Source link