Στην ελληνική κουζίνα, χωρίς καμιά αμφιβολία το κριθαράκι έχει πρωταγωνιστική θέση.
Σε
κάθε παραλλαγή του, το κριθαράκι είναι
πεντανόστιμο
και αποτελεί ένα από τα ευκολότερα πιάτα
που μπορεί κανείς να
φτιάξει σε ελάχιστο χρόνο
έχοντας το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
Στην προκειμένη περίπτωση, η συνταγή για το κοκκινιστό κριθαράκι, έρχεται από το Insider, όπου μια γυναίκα με ελληνοκυπριακές ρίζες, η Χλόη, αποκαλύπτει τη συνταγή της γιαγιάς της για το πιο εύκολο και νόστιμο κριθαράκι.
Όπως αποκαλύπτει η ίδια, η γιαγιά της η Χλόη είχε ταλέντο στη μαγειρική και έφτιαχνε πάντα τα πιο νόστιμα ελληνοκυπριακά πιάτα, ωστόσο το κριθαράκι της είναι ένα από τα φαγητά που μαγειρεύει και η ίδια συχνά μιας και γίνεται στο λεπτό και δεν χρειάζεται πολλά υλικά.
Δείτε τη συνταγή για το ελληνικό γιαγιαδίστικο κριθαράκι, στο Bovary.gr
Πηγή