.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
- 240 γρ. γάλα
- 70 γρ. λάδι
- 120 γρ. τυρί τσένταρ (τριμμένο)
- 85 γρ. παρμεζάνα (τριμμένη)
- 140 γρ. σπανάκι, κομμένο σε μέτριο μέγεθος
- 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 3 αυγά
- 450 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
- 4 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 225 γρ. κατσικίσιο τυρί
- αλάτι (μια πρέζα)
- 1 φλυτζάνι σουσάμι
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε σε ένα μπολ τα τυριά, εκτός από το κατσικίσιο, το σπανάκι, το γάλα, το λάδι, τα αυγά και τη πιπεριά.
- Προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι και ανακατεύετε απαλά.
- Γεμίζετε τις φόρμες των muffins με το μισό μείγμα, μοιράζετε το κατσικίσιο τυρί σε κομματάκια σε κάθε φόρμα και σκεπάζετε με το υπόλοιπο μείγμα.
- Πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε τα muffins στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα.
Source link