.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 4 άτομα
Για τη ζύμη
- 200 γρ. αλεύρι
- 100 γρ. βούτυρο
- 4 κουταλιές σούπας γάλα
- 1 αυγό
- 1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι
Για τη γέμιση
- 400 γρ. φρέσκο ψάρι σολομό
- 2 κουταλιές σούπας άνηθο
- 4 αυγά
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 70 γρ. γάλα
- 500 γρ. μπρόκολο
- 100 γρ. τριμμένο τυρί
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε την ζύμη, τη βάζουμε στη φόρμα και τρυπάμε με το πιρούνι.
- Κόβουμε το μπρόκολο και το βράζουμε για 2 λεπτά, το αφήνουμε να στραγγίσει. Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ψήνουμε την ζύμη για 10 λεπτά.
- Βγάζουμε από τον φούρνο και κόβουμε το ψάρι σε κομματάκια και το βάζουμε στην φόρμα, αλατίζουμε ρίχνουμε και το μπρόκολο επάνω στο ψάρι.
- Πασπαλίζουμε με το τυρί. Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το γάλα, αλατίζουμε και πιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε και τον άνηθο. Τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στην φόρμα και ψήνουμε για 35 λεπτά.
Source link