Το τοστ είναι από αυτές τις λιχουδιές στις οποίες λίγοι μπορούν να αντισταθούν.
Είναι εύκολο, είναι γρήγορο, είναι πεντανόστιμο. Και γίνεται σχεδόν μόνο του.
Αν πάντως ο χρόνος δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε μπορείς κάλλιστα να θυσιάσεις την ευκολία της τοστιέρας και να κερδίσεις σε γεύση.
Η συνταγή απλή και τη μοιράζεται μαζί μας η ιστοσελίδα Taste of Home: το τηγάνι!
«Ζεσταίνεις λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο σε μεσαία φωτιά. Βάζεις στο τηγάνι το ψωμί του τοστ και το ψήνεις μέχρι να γίνει χρυσό και στις δύο πλευρές».
Μισή κουταλιά βούτυρο θέλει και μερικά λεπτά για κάθε πλευρά. Η θερμότητα του ψωμιού θα λιώσει κατόπιν το τυρί…
Source link