.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 2 άτομα
- 6 βρασμένα αυγά
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- λίγες κουταλιές μαγιονέζα μέχρι το μείγμα να γίνει σαν κρέμα
- αλατοπίπερο
- μαϊντανό, άνηθο, κρεμμυδάκι φρέσκο για γαρνιτούρα
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα αυγά στη μέση και βάζουμε τους κρόκους σε ένα μπολ.
- Λιώνουμε τους κρόκους με το πιρούνι και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και όση μαγιονέζα χρειαστεί για να γίνει το μείγμα σαν κρέμα.
- Αλατοπιπερώνουμε τα ασπράδια.
- Γεμίζουμε το κορνέ με το μείγμα και γεμίζουμε τα ασπράδια.
- Πασπαλίζουμε από πάνω με ψιλοκομμένο μαϊντανό μαζί με άνηθο και κρεμμυδάκι φρέσκο.
Source link