.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 2 άτομα
- 6 φέτες ψωμί
- 1 κούπα γάλα
- 3 αβγά
- 1/4 κούπας βούτυρο
- 1/8 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 2/3 κούπας ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1/8 κουταλάκι αλάτι
- 2 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
- 1 κουταλιά της σούπας κανέλα
- 1 κούπα από φράουλες και μύρτιλλα για γαρνιτούρα
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
- Απλώνουμε το βούτυρο σε ένα ταψί και στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανίλια.
- Ρίχνουμε τα αβγά και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Στη συνέχεια βουτάμε τις φέτες ψωμιού μέσα στο μείγμα, τις μουσκεύουμε και τις τοποθετούμε στο ταψί τη μία δίπλα στην άλλη.
- Τις περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείγμα και τις αφήνουμε 5 λεπτά πριν τις βάλουμε στο φούρνο.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για ένα τέταρτο ώσπου να φουσκώσουν στο κέντρο.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας αν θέλουμε άχνη ζάχαρη και κανέλα, γαρνίρουμε με φρούτα.
Source link