Υλικά
- 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά
- 3 κ. σ. σάλτσα πέστο
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. σκόρδο λιωμένο
- 1/8 κ. γλ. πιπέρι
- 1/2 φλ. τσαγιού τοματίνια κομμένα στα δύο
- 1/2 φλ. τσαγιού μικρές μπάλες μοτσαρέλας
- 2 φύλλα φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
- Αρχικά, βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε το πέστο με το λάδι, το αλάτι, το σκόρδο και το πιπέρι.
- Προσθέτετε τα ζυμαρικά και ανακινήστε καλά μέχρι το μείγμα με το πέστο να πάει παντού.
- Συμπληρώστε με τα τοματίνια, τη μοτσαρέλα και το φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε
Source link