.infinite-article-container .comments-list-wrap .comments-list{ display:block!important; }
Υλικά για 6 άτομα
Για τη βάση
- 1 συσκευασία μπισκότα σκληρά της επιλογής σας
- 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1/3 φλιτζανιού βούτυρο, λιωμένο
Για τη γέμιση
- 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λάιμ
- 1/2 φλιτζάνι χυμό λάιμ
- 2 ολόκληροι κρόκοι αυγών
- 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(“dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad”); })
Εκτέλεση
Για τη βάση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
- Στο μπλέντερ θρυμματίζετε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Ρίξτε τα σε ένα μπολ και ανακατεύετε μέσα τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο.
- Πατήστε με τη βάση ενός ποτηριού το μείγμα μπισκότου σε μια φόρμα για τάρτες και ψήνουμε για 5 λεπτά.
Για τη γέμιση
- Ανακατέψτε το ξύσμα λάιμ, χυμό λάιμ, και κρόκους αυγών σε ένα μπολ μίξερ. Προσθέστε στο ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.
- Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη βάση μπισκότου και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
- Βγάζουμε από το φούρνο, αφήστε το να κρυώσει, βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα έως 2 ώρες.
Source link