Υλικά 300 γρ. ζυμαρικά 4 κ. γλ. κάπαρη 500 γρ. ώριμα ντοματίνια 1 κ. σ. ρίγανη 220 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο Εκτέλεση Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε την κάπαρη μέχρι να γίνει τραγανή. Αφαιρέστε την κάπαρη […]
Source link
Ελέγξτε επίσης
Προτάσεις για τα ποτά του Πάσχα: Κορυφαία κρασιά, παλαιωμένα τσίπουρα, βραβευμένα ούζα, επιδόρπια
Η βασική, μέχρι πρότινος, συνταγή που θέλει το λευκό κρασί με ψάρι, το κρέας με …