Παρασκευή , 21 Μάρτιος 2025

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μπακαλιάρο -Το μυστικό για χρυσαφένιο και τραγανό τηγάνισμα

Ο μπακαλιάρος είναι εύκολος στην παρασκευή του και μπορείτε να τον ετοιμάσετε στο σπίτι ακολουθώντας μερικά βασικά μυστικά.

Για να πετύχετε μια τραγανή και αφράτη κρούστα, το κουρκούτι είναι το στοιχείο που κάνει τη διαφορά. Πριν βουτήξετε τον μπακαλιάρο σε αυτό, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε δύο βασικά βήματα:

Πρώτα προσέξτε το στέγνωμα: Σκουπίστε καλά τον μπακαλιάρο με χαρτί κουζίνας ώστε να αφαιρεθεί η περιττή υγρασία. Στη συνέχεια πριν περάσετε τον μπακαλιάρο από το αλεύρι βουτήξετε τον στο κουρκούτι. Έτσι, το μείγμα θα κολλήσει σωστά πάνω στο ψάρι και δεν θα διαλυθεί κατά το τηγάνισμα.

Δείτε τη συνταγή για τραγανό μπακαλιάρο στο Bovary.gr


Πηγή